FIFA 21: Volgende week duidelijkheid over RTFF Tadic en Promes

Ajax won donderdag knap met 1-2 in en tegen Lille. In tegenstelling tot de Champions League heeft dit nog geen effect op de Road to the Final cards in FIFA Ultimate Team.

De Champions League bevindt zich al in de achtste finales. Bij winst in de heenwedstrijd kregen Road to the Final cards in FIFA 21 een upgrade. Een voorbeeld hiervan is Georginio Wijnaldum die met Liverpool met 0-2 win van Leipzig.

De Europa League bevindt zich ‘pas’ in de zestiende finales. Om die reden zijn de Road to the Final cards van de Europa League net iets anders. Een upgrade vindt plaats na het bereik van de achtste finales én verder. De RTFF cards van Dusan Tadic en Quincy Promes krijgen dus pas een upgrade wanneer Ajax komende week tegen Lille opnieuw een resultaat neerzet.

De Road to the final card van Tadic krijgt dan een upgrade van 85 naar 86, terwijl die van Promes van 84 naar 86 gaat. De RTFF cards van de beide Ajax spelers zijn inmiddels in waarde toegenomen vanwege het resultaat tegen Lille. Dat geldt niet voor tegenstander Renato Sanches (84).

Ook de prijzen van het Napoli duo Koulibaly (89) en Insigne (87) zijn gedaald. Napoli heeft volgende week een wonder nodig om door te gaan in de Europa League. Het verloor in Spanje met 2-0 van Granada. Ook hoeft Portu (86) van Real Sociedad niet op een upgrade te rekenen. Op eigen veld werd met 0-4 verloren van Manchester United. Hierdoor lonkt nadrukkelijk een RTFF upgrade van Pogba (86).

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Volgende week duidelijkheid over RTFF Tadic en Promes | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.