FIFA 21: Wanneer komt de Eredivisie TOTS?

Het houdt de gemoederen van FIFA 21 fans bezig. Elke vrijdag en maandag verschijnen er weer nieuwe Team of the Season elftallen. De grote vraag is nu wanneer de Eredivisie TOTS komt.

De Community TOTS en de English Football League TOTS hebben we inmiddels gehad. Dat leverde TOTS cards op voor Tim Krul (Norwich City), Nicolas Tagliafico (Ajax) en Danjuma Groeneveld (Bournemouth). Vooral de Tagliafico TOTS is een favoriet onder veel FIFA 21 gamers.

Sinds afgelopen vrijdag hebben we de Premier League TOTS en afgelopen maandag kwam daar de Team of the Season van Saudi Arabië bij. Onderdeel van dat elftal was ook onze landgenoot Mitchell te Vrede. De toekomstig international van Suriname scoort dit seizoen aan de lopende band bij Al Fateh.

De verwachting is nu dat aanstaande vrijdag de Premier League TOTS wordt vervangen door de Bundesliga. Dat gebeurt op vrijdag om 19.00 uur. De Spaanse La Liga met vermoedelijk Frenkie de Jong volgt dan op 14 mei. Daarbij moet worden gezegd dat sommige insiders juist stellen dat La Liga juist aanstaande vrijdag komt en dat Bundesliga pas op 14 mei volgt. De vrijdagen die volgen zijn dan nog de Serie A (21 mei) en Ligue 1 (28 mei).

Tussendoor wordt er dan vermoedelijk nog ruimte gemaakt op een maand voor de Eredivisie TOTS. Het is nog niet duidelijk op welke maandag dat zal gebeuren. Maar mogelijk op 10 of 17 mei. Ook andere kleinere competities krijgen namelijk hun eigen Team of the Season. Voorbeelden hiervan zijn de Portugese Liga NOS en de Chinese Super League. Daarnaast was er de afgelopen jaren een Rest of the World TOTS. Tot slot is er ook nog een Ultimate TOTS.