FIFA 22: Maar liefst 3 Ones to Watch voor PSG

Niet één, niet twee maar drie Ones to Watch voor Paris Saint Germain in FIFA 22. Dat maakte maker Electronic Arts vandaag bekend.

De Franse topclub greep vorig jaar naast de Franse titel én de Champions League. Dit jaar moet alles anders. PSG maakte indruk op de transfermarkt door een groot aantal transfervrije wereldtoppers, waaronder onze eigen Georginio Wijnaldum naar Parijs te halen. Het absolute klapstuk was uiteraard Lionel Messi. Met een overall rating van 93 is de Argentijnse voetballegende de speler met de hoogste overall rating in FIFA 22.

Achraf Hakimi (85), Georginio Wijnaldum (84) en Lionel Messi (93) hebben een Ones to Watch gekregen. Voor Hakimi betekent het een OTW voor het tweede jaar op rij. Vorig jaar was zijn Ones to Watch card als speler van Inter al bijzonder populair. Het betekent overigens dat Gianluigi Donnarumma en Sergio Ramos geen Ones to Watch krijgen.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1438155648642912257

Gamers die FIFA 22 pre-orderen krijgen net als de afgelopen jaren een untradeable Ones to Watch. Eerder werd al bekend dat David Alaba (Real Madrid) een Ones to Watch card zou krijgen. Voor fans van het Nederlandse voetbal zou het mooi zijn als dat ook zou gelden voor Dumfries (Inter) en Depay (FC Barcelona) die eveneens mooie transfers maakten.

Extra kans: Wins to Watch

Dit jaar is er naast de upgrades rondom Team of the Week nog een extra mogelijkheid waardoor een Ones to Watch in rating kan stijgen. Wanneer de club van een Ones to Watch speler vanaf 1 oktober minimaal 5 van de 10 competitiduels wint is er een eenmalige upgrade van +1. Dit wordt door Electronic Arts betiteld als Wins to Watch. Dat lijkt bij Ones to Watch cardsbij Paris Saint Germain en Real Madrid haast een zekerheidje.