FIFA 22: Nederlands drietal krijgt OTW card

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Niet één, niet twee maar drie landgenoten die in Team 1 van Ones to Watch fungeren. En dat is heel goed nieuws voor alle Nederlandse FIFA 22 spelers. Team 1 van OTW is sinds vrijdag 1 oktober beschikbaar.

Een speler kan een speciale Ones to Watch card krijgen wanneer hij een transfer maakt. En dat deden onze landgenoten in grote getalen. Het is dan ook niet gek dat Denzel Dumfries (van PSV naar Inter) en Donyel Malen (van PSV naar Borussia Dortmund) een speciale Ones to Watch card krijgen. En ook Steven Berghuis krijgt na zijn geruchtmakende overstap van Feyenoord naar Ajax een Ones to Watch card.

Het Oranje drietal staat in FIFA 22 Ultimate Team een mooi lijstje. In Team 1 van Ones to Watch zitten namelijk ook Cristiano Ronaldo, David Alaba en Raphaël Varane. En ook de cards van Grealish en Hakimi mogen er natuurlijk zijn. Vorig jaar was Hakimi ook al eens van de meest populaire OTW cards in FIFA 21. Met zijn overgang van Inter naar PSG wil hij dat nog een keer overdoen.

De Ones to Watch cards zijn dit seizoen nog specialer. De afgelopen jaren kregen de spelers al een upgrade bij elke TOTW verkiezing. Automatisch ging dan ook de OTW card met diezelfde rating omhoog. Er komt nu echter nog een extra dimensie. Wanneer een club van een Ones to Watch speler vanaf 1 oktober minimaal 5 duels in de komende 10 competitieduels wint, volgt er een extra upgrade. Dat moet gelet op de clubs, zoals Ajax en PSG, geen enkel probleem zijn.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1443984192795287580

Er zijn meer Nederlandse spelers met een Ones to Watch card onderweg. Eerder werd namelijk al duidelijk dat Georginio Wijnaldum er eentje zou krijgen. Daarnaast worden in de wandelgangen ook de namen van Justin Kluivert en Memphis Depay genoemd. Kluivert is met een start rating van 76 de speler met de laagste overall rating. Lionel Messi (die ook in Team 2 komt) zit op 93.

Naast de genoemde Ones to Watch cards die in packs beschikbaar komen zijn er ook SBC en Objectives. Zo is het op dit moment mogelijk om via een Objective de OTW card Eduardo Camavinga te verdienen.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 22: Nederlands drietal krijgt OTW card | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.