FIFA 22: Ook TOTW 2 heeft Nederlands tintje

Ook Team of the Week 2 heeft een Nederlands tintje. Na vorige week Jens Toornstra is er namelijk opnieuw een Nederlander opgenomen in de TOTW in FIFA 22. Helaas komt deze speler ditmaal niet uit de Eredivisie.

Pelle van Amersfoort verdiende namelijk een uitverkiezing. Onze landgenoot maakte namens Cracovia Kraków een hattrick in de Poolse competitie. Dat levert hem nu een in-form upgrade op. De 25-jarige middenvelder heeft een overall rating gekregen van 75. Daarmee is Van Amersfoort na Toornstra de tweede Nederlandse speler met een aparte card in FIFA 22 Ultimate Team. En natuurlijk mogen we ook de uitverkiezing van Serginho Dest niet helemaal aan ons voorbij laten gaan. De in Almere geboren Amerikaans international van FC Barcelonah eeft eveneens een uitverkiezing gekregen. Zijn overall rating is tijdelijk naar 81 gegaan.

Overigens is Van Amersfoort by far niet de meest populaire speler in deze Team of the Week. Karim Benzema is met een overall rating van 90 de speler met de hoogste rating. Daarnaast kijken gamers ook uit naar een pack met Gabriel Jesus. De aanvaller van Manchester City heeft een position change van spits naar buitenspeler gekregen. De Braziliaan heeft een overall rating van 86. Ook Gladbach-middenvelder Zakaria (83) kan de fans bekoren. Tot slot is daar de razendsnelle Osihmen van Napoli (83). Vorig jaar nog een Ones to Watch.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1443263578354720768

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 22: Ook TOTW 2 heeft Nederlands tintje | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.