FIFA 22: Ratings van Nederlands drietal van Leeds United bekend

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Er zijn opnieuw een aantal ratings van Nederlandse spelers in FIFA 22 bekend geworden. Dat heeft alles te maken met het feit dat Leeds United de ratings van hun spelers hebben gepubliceerd. Pascal Struijk heeft de hoogste ranking van de Nederlandse spelers in de selectie.

Afgelopen weekend werd Struijk nog wereldnieuws. Door zijn ongelukkige tackle bij Leeds United – Liverpool raakte Harvey Elliott zwaar geblesseerd. Leeds United en de 22-jarige Struijk zijn inmiddels in beroep gegaan tegen de schorsing.

Struijk is bij lange na niet de spelers met de hoogste overall rating van Leeds United. Die eer gaat uit naar de Braziliaanse buitenspeler Raphinha. Ook de ratings van de Engels international Kalvin Phillips (81) en Rodrigro (79) mogen er zijn.

Naast Struijk maken ook Summerville en Van den Heuvel deel uit van de selectie van Leeds United.

De ratings van de Nederlandse spelers van Leeds United

  • 74 Pascal Struijk
  • 67 Crysencio Summerville
  • 59 Dani van den Heuvel

Andere FIFA 22 ratings

Eerder werden de ratings al bekend van Virgil van Dijk (89), Stefan de Vrij (85), Denzel Dumfries (82), Donyell Malen (80), Nathan Aké (78) en Mitchell van Bergen (77) bekend. Gisteren werd ook al bekend dat Georginio Wijnaldum in het sterrenensemble van Paris Saint Germain een rating van 85 heeft gekregen.