FIFA 22: Steeds meer ratings bekend, waaronder 5 internationals

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Langzaam druppelen de overall ratings van FIFA 22 binnen. Electronic Arts, de makers achter de populaire voetbalgame, hebben de beste 22 spelers op basis van rating op een rijtje gezet. Inmiddels hebben ook Internazionale, Borussia Dortmund, Chelsea en Manchester City de ratings van hun spelers bekend gemaakt.

Lionel Messi heeft de hoogste overall rating in FIFA 22. De Argentijnse superster verruilde deze zomer FC Barcelona voor Paris Saint-Germain. Hij heeft een overall rating van 93 gekregen. Dat zijn 2 punten meer dan zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo die juist bij Juventus vertrok om weer voor Manchester United te spelen. Het betekent een derde plaats voor Ronaldo. Robert Lewandowski heeft namelijk een overall rating van 92. De Bruyne, Mbappé, Neymar en Oblak hebben ieder een rating van 91.

Virgil van Dijk behoort tot de 22 beste spelers van FIFA 22. De aanvoerder van het Nederlands Elftal heeft een overall rating van 89. Ook van drie andere internationals is inmiddels de rating bekend. Allereerst was het de beurt aan Internazionale. De kampioen van Italië heeft met Stefan de Vrij en sinds deze zomer Denzel Dumfries twee internationals in de gelederen. De Vrij heeft opnieuw een overall rating van 85. Dumfries die Eindhoven verruilde voor Milaan kreeg een upgrade naar 82. Het is geen gekke gedachte als Dumfries later een Ones to Watch card zal krijgen.

En ook Dortmund maakte de cijfers bekend. Daarmee is ook de rating van Donyell Malen (80) bekend. Met een overall pace van 90 is Malen de snelste speler van Borussia Dortmund. Alleen Haaland (88) kan hem nog enigzins bijhouden. Tot slot waren daar ook nog de ratings van Manchester City. Nathan Aké heeft een kleine downgrade gekregen. Zijn overall rating is nu 78 (was 79).

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1437430877881913350

Ook rating Ziyech en Van Bergen bekend

Hakim Ziyech (Chelsea) heeft een rating van 84 gekregen. In een eerder stadium deelde Mitchell van Bergen (Stade Reims) al zijn eigen stats op Instagram. De aanvaller is één van de snelste spelers in FIFA 22 met een overall pace van 95. Zijn overall rating is 77.