FIFA 22: TOTW 1 met Jens Toornstra en Mo Salah

De eerste In Form card voor de Eredivisie is een feit. Nog voordat FIFA 22 voor het grote publiek of gamers met een pre-order én EA Play, beschikbaar is, heeft Jens Toornstra deze te pakken. Dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn spel in de topper tussen PSV en Feyenoord afgelopen weekend.

Toornstra scoorde afgelopen zondag twee keer in de klinkende 0-4 overwinning van Feyenoord op PSV. Dat wordt nu beloond met de allereerste TOTW card voor een speler uit de Eredivisie in FIFA 22. Toornstra kreeg een upgrade naar 81. Daarmee heeft hij (tijdelijk) een rating waarmee hij in de top tien van beste spelers in de Eredivisie zit. Een mooie opsteker voor de Eredivisie. Op naar de volgende In Form Card uit de Eredivisie.

Team of the Week 1 in FIFA 22 bevat buiten Toornstra nog veel meer bekende namen. De absolute smaakmaker is Mo Salah. De aanvaller van Liverpool heeft een upgrade van zijn card gekregen naar 90. Dat geldt ook voor Bayern ster Joshua Kimmich. Na dit tweetal heeft Thiago Silva (Chelsea) de hoogste overall rating in TOTW 1. Hij ging van 85 naar 86. Dat is na Salah en Kimmich echter niet de meest populaire card. Sarr (82, Watford), Toney (84, Brentford), Vincinius (83, Real Madrid) en Diaz (83, FC Porto) zullen de liefhebber meer bekoren.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1440694260785770496

TOTW 1 in FIFA 22 zal met extra aandacht worden bekeken voor gamers met een pre-order. Die hebben namelijk recht op een untradeable speler uit Team of the Week 1. Gamers met een pre-order én EA Play kunnen sinds vandaag al FIFA 22 spelen.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 22: TOTW 1 met Jens Toornstra en Mo Salah | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.