FIFA 22 Web app live

Klaar voor de start? Naast gamers die FIFA 22 al kunnen spelen vanwege een pre-order en EA Play is sinds vandaag ook de web app live. Op de FIFA 22 Companion app is het nog even wachten. Heel eventjes om precies te zijn.

Vanaf morgen, donderdag 23 september, wordt het ook mogelijk om de Companion App te downloaden. Dan is de app namelijk beschikbaar in de App Store van Apple of Google Playstore op je Android device. Handig om op deze manier te starten. Ondertussen krijg je direct ook al een aantal gratis packs om je startersteam in FIFA Ultimate Team zo snel mogelijk naar een hoog niveau te tillen.

Bij de eerste keer inloggen in de web app of companion app dien je net als voorgaande jaren te kiezen voor een land om je eerste FUT selectie te bouwen. De keuze is uit negen landen. Het gaat hierbij Engeland, Brazilië, Frankrijk, Argentinië, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal en natuurlijk Nederland. Van het land dat je selecteert zal je bij je startelftal meer spelers krijgen. Daarmee zal je dus met deze nationaliteit eerder chemistry van 100% krijgen.

Naast nationaliteit krijg je ook een leenspeler met een hoge beoordeling. Hierbij kan je de positie kiezen en krijg je de keuze uit drie leenspelers. Afhankelijk van de rating kan je iemand 4, 5 of 6 duels in FIFA 22 gebruiken. Daarna volgen in stap 3 nog de keuze voor een thuis- en uittenue. En tot slot de keuze voor een clublogo. Voor gamers die eerder FIFA 21 speelden zijn er extra beloningen in de vorm van tenues.