Griekse oplossing voor overbodige ADO Den Haag spits

Er lonkt mogelijk een oplossing voor ADO Den Haag en haar Griekse aanvaller Nikos Karelis. De 28-jarige aanvaller is in de Residentie nog altijd geen basiskracht. Er is echter belangstelling uit Griekenland.

Volgens diverse Griekse media, waaronder Sportime.gr, heeft Panetolikos interessse. Die club is terug te vinden op de twaalfde plaats in de Griekse Super League. Met slechts twee teams onder hen wacht een strijd tegen degradatie. Hier kunnen ze Karelis goed voor gebruiken.

ADO Den Haag contracteerde de Griekse aanvaller aan het begin van het seizoen. De club uit de Residentie legde hem voor een seizoen vast, met een optie voor nog een jaar. De aanvaller kwam dit seizoen acht keer voor ADO Den Haag in actie, waarvan twee keer als invaller. Hij scoorde nog niet.

De verwachting is dat ADO Den Haag bereid is mee te werken aan een transfer. Eerder kwam Karelis uit voor Ergotelis, Amkar Perm, Panathinaikos, Genk, PAOk Saloniki en meest recent Brentford. Ook speelde hij negentien keer voor het nationale team van Griekenland.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Griekse oplossing voor overbodige ADO Den Haag spits | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.