Heracles Almelo legt middenvelder Turkije onder 21 vast

Heracles Almelo heeft een middenvelder aan haar selectie toegevoegd. Het gaat om de twintigjarige Melih Ibrahimoglu die vooral kan worden geizen als een investering voor de toekomst. De middenvelder tekende in Almelo een contract tot de zomer van 2024.

Ibrahimoglu komt over van het Oostenrijkse SK Rapid Wien. In totaal speelde hij 10 duels in het eerste elftal van Rapid Wien. Daar behoren ook drie duels in de Europa League bij. Ook maakte hij al zijn debuut voor Turkije onder 21.

De middenvelder op de website van Heracles: “Ik geloof in een goede toekomst hier. Samen met het team wil ik mooie dingen laten zien. Uit de gesprekken die ik met de club heb gehad spreekt veel vertrouwen. Dat wil ik terugbetalen.”

“We zijn blij met de komst van Melih”, aldus technisch directeur Tim Gilissen. “Hij is een spelbepalende middenvelder die al langer op onze radar staat. In eerste instantie richtten we ons op een transfer komende zomer, maar we kregen de kans om Melih nu al hiernaartoe te halen. Die extra tijd is voor hem en voor ons mooi meegenomen.”