Kroatische middenvelder voor ADO Den Haag

ADO Den Haag staat op het punt om zich opnieuw te versterken. De Kroatische middenvelder Tomislav Gomelt moet de selectie van Ruud Brood komen versterken. Gomelt liet eerder deze maand zijn contract bij het Italiaanse Crotone ontbinden. Daarmee kan hij transfervrij de overstap naar de Residentie maken.

Gomelt kwam dit seizoen in de Serie A pas twee keer als invaller in actie. Nu volgt de overstap van de hekkensluiter van de Serie A naar de nummer zeventien van de Eredivisie. De middenvelder is mogelijk een oude bekende van Martin Jol, hoofd van het technisch hart. Gomelt speelde eerder namelijk jarenlang in de jeugd van Tottenham Hotspur. Ook Jol is daar bekend.

Vandaag vindt de medische keuring van Gomelt in Den Haag plaats. Kort daarna wordt het nieuws officieel door ADO Den Haag aangekondigd. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een contract tot het einde van het seizoen.

Eerder kondigde ADO Den Haag al de komst aan van Daryl Janmaat, Marko Vejinovic, Gianni Zuiverloon en Juan Familia-Castillo.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Kroatische middenvelder voor ADO Den Haag | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.