Leroy George duikt op bij Fortuna Sittard

Opvallend nieuws uit Limburg. De clubloze Leroy George heeft zich aan de club verbonden. De 33-jarige aanvaller maakte de afgelopen weken als proefspeler indruk en verdiende een contract tot het einde van het seizoen.

George keert daarmee terug naar de Eredivisie. De afgelopen jaren was hij actief in verschillende buitenlandse clubs. George: “Ik ben blij met de kans om mezelf weer te kunnen laten zien op Eredivisie-niveau. Daar ben ik Fortuna Sittard enorm dankbaar voor. Ik kan niet wachten om een bijdrage te leveren aan de ambities van de club.”

Technisch manager Sjoerd Ars: “We hebben de afgelopen weken een goed beeld gekregen van zijn kwaliteiten. We halen met hem een ervaren speler in huis, die op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten kan. En hij is topfit, dus kan er meteen staan. Dat is ook wel een fijne bijkomstigheid in deze drukke periode.”

De aanvaller kwam in Nederland uit voor FC Utrecht en NEC. Daarna volgden avonturen in Azerbeidzjan, Turkije, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië. George zat al geruime tijd zonder club maar is fit. Hij zou deze week al inzetbaar zijn.