Luciano Narsingh trekt definitief naar FC Twente

Credits: Marco Oomen Fotografie

Luciano Narsingh maakt het seizoen af bij FC Twente. Gisteren werd al bekend dat FC Twente en Feyenoord het eens waren. Nu heeft ook Narsingh een akkoord bereikt.

Met de overgang heeft de dertigjarige Narsingh zijn laatste minuten voor Feyenoord gespeeld. De zeventienvoudig international loopt komende zomer namelijk uit zijn contract bij Feyenoord. In zijn twee seizoenen bij Feyenoord was Narsingh nooit een onomstreden basiskracht.

Bij FC Twente kan de buitenspeler zich weer in de picture spelen. Door de zware knieblessure van Vaclav Cerny had FC Twente dringend behoefte aan een extra buitenspeler. De oud-speler van SC Heerenveen, PSV en Swansea City gaat die vacature nu invullen.

Luciano Narsingh: “Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit. Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen. De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen.”

Jan Streuer: “Na de blessure van Vaclav Cerny wilden we onze voorhoede versterken, omdat we wat ‘dun’ in de aanvallers kwamen te zitten. De komst van Luciano was een buitenkans. Hij kent Ron Jans uit zijn tijd bij sc Heerenveen en wilde graag naar FC Twente komen. Luciano kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat hij direct aansluit.”

https://www.youtube.com/watch?v=oqdJ_WsTrv8