Malmö FF ziet af van Jørgensen en schakelt door

Nicolai Jørgensen lijkt het seizoen bij Feyenoord af te maken. De Deense aanvaller stond nadrukkelijk in de belangstelling van de Zweedse kampioen van Malmö FF. De club van trainer Jon Dahl Tomasson is al in een vergevorderd stadium met een andere aanvaller.

In Rotterdam-Zuid lijkt de rol van Nicolai Jørgensen te zijn uitgespeeld. Trainer Dick Advocaat maakt vooral als invaller gebruik van de voormalig speler van FC Kopenhagen. Feyenoord stond dan ook open voor een transfer van de 39-voudig international van Denemarken. Volgens het doorgaans betrouwbare Twitter account Feyenoord Transfermarkt had Feyenoord een vraagprijs van 5 miljoen euro.

Malmö FF gaat echter niet shoppen in Rotterdam-Zuid maar in een andere havenstad. In Thessaloniki om precies te zijn. Volgens Griekse en Zweedse media staat Antonio Colak dichtbij een overgang naar Zweden. De 27-jarige aanvaller maakte vorig jaar zomer voor drie miljoen euro de overstap van Rijeka naar PAOK Thessaloniki. De spits komt na de komst van huurling Michael Krmencik (Club Brugge) echter nauwelijks meer in actie.

Volgens media in Griekenland en Zweden gaat Colak nu op huurbasis de overstap maken naar Malmö FF. De 21-voudig kampioen van Zweden zou dan ook een verplichte optie tot koop op de voormalig speler van Hoffenheim nemen. En wat betreft Jørgensen, het ins onbekend wat de plannen zijn van de nieuwe trainer Arne Slot. Jørgensen heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2022.