Miskoop Feyenoord tekent contract in League Two

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Liam Kelly gaat de boeken in als één van de grootste miskopen in de historie van Feyenoord. De kleine middenvelder werd op voorspraak van Jaap Stam door Feyenoord overgenomen van Reading. De oogappel van de ‘Rots van Kampen’ raakte al snel zijn basisplaats kwijt. Na het ontslag van Stam kwam hij helemaal niet meer in de plannen voor.

De 1.63 meter lange Kelly werd de afgelopen anderhalf jaar door Feyenoord verhuurd aan Oxford United, dat uitkomt in de League One. Ook op het derde niveau van Engeland was de voormalig jeugdinternational van Ierland geen vaste waarde. In alle stilte heeft Feyenoord enkele maanden geleden zijn contract ontbonden. Daarmee was Feyenoord direct verlost van een behoorlijke salarispost.

Vandaag werd bekend dat Kelly zijn loopbaan gaat vervolgen bij Rochdale AFC. Er lag in de voorstad van Manchester een tweejarig contract voor hem klaar. Rochdale is actief op het vierde niveau in Engeland, de League Two. Na vier duels staat Rochdale op de vijftiende plaats met vier punten.

https://twitter.com/officiallydale/status/1430183230402142209