NAC Breda heeft mondeling akkoord met Seuntjens

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

NAC Breda staat op het punt om de pikante transfer van Ralf Seuntjens af te ronden. De aanvaller, die volgende maand 32 jaar wordt, trekt daarmee van Doetinchem naar zijn Breda. Er is volgens BN De Stem al sprake van een mondeling akkoord.

Seuntjens is op dit moment de clubtopscorer van De Graafschap en daarmee een belangrijke pilaar in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De Superboeren staan op dit moment tweede, een positie die aan het einde van het seizoen promotie zal opleveren. De grootste concurrent komt echter uit Noord-Brabant.

Het is NAC Breda en het verschil is slechts vier punten. Later deze maand treffen NAC Breda en De Graafschap elkaar in het Rat Verlegh Stadion. Daarmee zou NAC Breda de promotiestrijd extra leven in kunnen blazen. De vraag is ook hoe Seuntjens die wedstrijd ingaat. De aanvaller gaat namelijk voor twee jaar tekenen bij zijn jeugdliefde. NAC Breda zal in de aanloop naar die wedstrijd een tactisch moment gaan kiezen om het officieel te maken.

Seuntjens speelde bij een handvol clubs in Nederland maar speelde nog nooit voor de club uit zijn stad. Wel kwam hij uit voor clubs als RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar en VVV Venlo.