Nepomuceno trekt definitief naar Dinamo Boekarest

@OfficialFCD1948

Gevaro Nepomuceno gaat definitief aan de slag in Roemenië. De international van Curacao heeft een contract getekend bij Dinamo Boekarest.

De transfer hing al enige tijd in de lucht. Het was ook de reden dat Nepomuceno zijn contract bij het Engelse Halifax Town niet besloot te verlengen. In Boekarest lag voor de aanvaller een contract klaar tot het einde van het seizoen. Daarnaast is er een optie voor nog eens twee seizoenen. Het vertrouwen in de 28-jarige aanvaller is groot. Hij kreeg in Boekarest rugnummer 10.

Voor Nepomuceno is het niet zijn eerste club in Roemenie. Tussen juli 2014 en januari 2016 speelde hij al voor het Roemeense Petrolul Ploiești. Die club was toen na FC Den Bosch en Fortuna Sittard nog zijn eerste buitenlandse avontuur. Inmiddels speelde hij ook al in Portugal en Engeland.

Dinamo Boekarest staat slechts twaalfde in de Roemeense competitie, ook wel Liga 1 genoemd. De club werd in het verleden achttien keer kampioen van Roemenië. De laatste keer dateert echter al weer uit 2007.