Nog geen duidelijkheid over FC Den Bosch

Foto: Marco Oomen Fotografie

FC Den Bosch weet nog niet waar het aan toe is. De rechtbank in Den Bosch heeft de club en voormalig investeerder Kakhi Jordania namelijk twee weken de tijd gegeven om er met elkaar uit te komen. Wanneer dit niet gebeurt, dan zal de rechtbank op 9 juni uitspraak doen.

Beide partijen claimen geld van elkaar tegoed te hebben. Voormalig financier Jordania claimt namelijk geld van FC Den Bosch te krijgen. Jordania stelt dat er afspraken waren gemaakt wanneer de KNVB de deal zou afkeuren. Iets wat later ook zou gebeuren. Daarmee wil de Georgische zakenman een gedeelte van zijn geld terug.

Aan de andere kant heb je daar FC Den Bosch. De nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie stelt dat het juist nog geld van Jordania krijgt. De rechtbank in Den Bosch heeft nu voorgesteld dat beide partijen tot een vergelijk moeten komen. Opvallend omdat eerdere gesprekken tot niets uitliepen. En mocht FC Den Bosch moeten betalen dan is daar simpelweg geen geld voor.

De zaak hangt als een molensteen om de nek van FC Den Bosch. Zonder uitspraak kan de club niet verder. Dat wil het uiteraard wel. De club wil vooruit kijken. Daarnaast lonkt er een mogelijke investering van de Amerikaans-Chinese Pacific Media Group. Die investeringsmaatschappij is al actief in het voetbal. Zo is het al eigenaar Barnsley, Thun, KV Oostende en Nancy. Ook Wesley Sneijder wordt meteen bevriende zakenman aan FC Den Bosch gelinkt.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Nog geen duidelijkheid over FC Den Bosch | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.