Ook Lazio Roma houdt Orkun Kökcü in de gaten

Orkun Kökcü kan mogelijk een zomerse transfer maken. De middenvelder van Feyenoord staat nadrukkelijk in de belangstelling van Lazio Rome. De Romeinen hebben vandaag een afspraak met de zaakwaarnemer van de Turks international.

Het nieuws komt van het doorgaans zeer betrouwbare Twitter account Feyenoord Transfermarkt. Dit account komt geregeld met primeurs. Eerder werd Kökcü ook al in verband gebracht met AS Roma. Ook clubs uit Spanje en Engeland werden eerder al met de middenvelder uit Haarlem in verband gebracht.

De twintigjarige middenvelder heeft in Rotterdam-Zuid nog een doorlopend contract en moet miljoenen opbrengen. Alleen met een forse uitgaande transfer kan technisch directeur Frank Arnesen deze zomer iets op de transfermarkt ondernemen. En dat is noodzakelijk met de wensen die de nieuwe trainer Arne Slot heeft. Ook Marcos Senesi staat er in het buitenland goed op.

Jacht naar Europees voetbal

Feyenoord hoopt in de resterende vier duels nog de playoffs voor Europees voetbal te ontlopen. Dat wordt nu nog een hels karwei. Feyenoord wist op eigen veld niet af te rekenen met Vitesse. Daarmee heeft Feyenoord rechtstreekse plaatsing niet meer in eigen hand. Daar komt bij dat aanvoerder en sterspeler Steven Berghuis door een rode kaart geschorst is. Mogelijk dat Kökcü zijn ploeg bij de hand kan nemen.

https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1386677632536924164