Oranje met 5.000 fans in ArenA tegen Letland

Een enorme opsteker voor voetbalminnend Nederland. In samenwerking met Fieldlab Evenementen is de KNVB in de mogelijkheid om 5.000 fans toe te laten voor het treffen tussen Nederland en Letland later deze maand.

Oranje start deze maand haar WK-kwalificatie. Het begint met een uitduel tegen Turkije, daarna volgt in Amsterdam een wedstrijd tegen Letland. Op zaterdag 27 maart zal die wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA dus mét publiek gespeeld gaan worden. Daarmee wordt de test weer een slag groter dan eerder in de Keuken Kampioen Divisie. Daar waren bij thuisduels van NEC en later Almere City circa 1500 fans welkom.

Er zijn wel de nodige voorwaarden verbonden aan een wedstrijdbezoek. Zo wordt elke bezoeker vooraf getest en wordt het stadion opgedeeld in zogenaamde bubbels. Zo zal er een familievak zijn, een vak met vrienden die daarbij ook nog een versnapering kunnen halen maar ook individuele plaatsen met 1.5 meter afstand. De focus van de test ligt op het testbeleid (aan de hand van sneltesten) en een speciale app.

De kaartverkoop begint woensdag 17 maart om 09.00 uur voor Oranje Clubcardhouders. Later volgt nog verkoop van de dan nog resterende kaarten.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Oranje met 5.000 fans in ArenA tegen Letland | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.