Pavlidis leidt Griekenland naar oefenzege

Willem II kan in de loop van volgende week een opgewekte Vangelis Pavlidis verwachten. De Griekse aanvaller was namelijk vandaag enorm belangrijk voor zijn land. Aan de hand van Pavlidis wist Griekenland in een vriendschappelijk duel te winnen van Honduras.

Griekenland wist het treffen met 2-0 te winnen. Pavlidis opende na veertien minuten spelen met een bekeken schuiver de score. Op slag van rust kwam Honduras op gelijke hoogte. Het was verdediger Diego Fernando Rodríguez die de 1-1 voor zijn rekening nam. Na rust kwam Griekenland opnieuw via Pavlidis op voorsprong. Enkele minuten na de 2-1 werd Pavlidis door bondscoach John van ’t Schip gewisseld. Daarmee stokte de speeltijd voor Pavlidis na 62 minuten.

De zege van Griekenland kwam na de wissel overigens niet meer in gevaar. De 2-1 stand stond ook na negentig minuten nog op het bord. Naast Pavlidis werd de Eredivisie ook vertegenwoordigd door Giorgos Giakoumakis. De topscorer van de Eredivisie had een basisplaats maar bleef bij rust in de kleedkamer achter.

Griekenland speelt woensdag opnieuw op eigen veld. Dan is Georgië de tegenstander.