PSV wil opnieuw zaken doen met FC Twente

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

FC Twente legde gisteren al Lars Unnerstall als nieuwe eerste doelman vast. Mogelijk dat Joël Drommel de omgekeerde weg gaat bewandelen. De 24-jarige keeper staat nadrukkelijk in de belangstelling van PSV, zo claimen Voetbal International en het Algemeen Dagblad.

Drommel ligt formeel nog tot het einde van het seizoen in de Grolsch Veste vast. FC Twente heeft echter een eenzijdige optie om die te verlengen. Hierdoor heeft FC Twente recht op een transfersom. PSV voorziet hierin geen problemen. Wel is er een uitdaging rondom de situatie van Yvon Mvogo. De Zwitserse doelman werd vorig jaar zomer voor twee seizoenen gehuurd van RB Leipzig.

Een transfer van Drommel naar PSV zou een unieke beloning zijn. Drommel maakte al op jonge leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van FC Twente. In het seizoen 2015-2016 maakte hij al zijn eerste minuten. Vervolgens raakte Drommel op het tweede plan en leek zijn loopbaan over. Drommel knokte zich terug en laat nu zien tot één van de beste Nederlandse keepers te zijn geworden.