Ruud Brood voert bij ADO Den Haag keeperswissel door

Luuk Koopmans lijkt zijn plaats bij ADO Den Haag kwijt. Vandaag stond de doelman niet aan de aftrap bij het treffen tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam.

Trainer Ruud Brood voerde vandaag een keeperswissel door. De nieuwe Oostenrijkse keeper Martin Fraisl kreeg een plek onder de lat. De 27-jarige keeper werd vorige week vastgelegd. Hij zat zonder club nadat hij zijn contract bij het Duitse SV Sandhausen liet ontbinden. Fraisl begon juist het seizoen in de Tweede Bundesliga als eerste keeper maar verloor na elf competitieduels zijn plek.

Ook Koopmans weet nu hoe dat voelt. De 27-jarige keeper stond de eerste negentien duels onder de lat. Vorig seizoen greep Koopmans in de zevende speelronde zijn kans en kwam hij vanwege de coronastop tot twintig optredens. Koopmans groeide uit tot één van de sterkhouders. Van de technische staf heeft hij dus niet echt krediet. Eerder kwam Koopmans uit voor TOP Oss en MVV.

Vandaag begon ook Bobby Adekanye voor het eerst in de basis. De buitenspeler kwam op huurbasis over van Lazio Roma. Onze landgenoot werd de eerste seizoenshelft door Lazio verhuurd aan Cádiz.

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Ruud Brood voert bij ADO Den Haag keeperswissel door | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.