Start WK-kwalificatie Suriname live te volgen op YouTube

Het Nederlands Elftal is haar WK-kwalificatie gestart met een zware 4-2 nederlaag in en tegen Turkije. Aan de andere kant van de wereld start ook Suriname met haar reeks. Net als Oranje hoopt ook Suriname in 2022 naar Qatar af te kunnen reizen. Suriname begint met een thuiswedstrijd tegen de Kaaiman Eilanden.

Het nationale team van Suriname kreeg de voorbije periode een enorme upgrade. Een groot aantal bekende namen maakte de switch naar Suriname. Het betekent dat bondscoach Dean Gorré onder andere de beschikking hebben over Warner Hahn, Ryan Donk en Diego Biseswar.  De verwachtingen is dat er minimaal elf spelers vandaag hun debuut gaan maken.

Vandaag tegen de Kaaiman Eilanden is een mooie opwarmer voor later in deze WK-kwalificatiereeks. Suriname zal vermoedelijk met Canada gaan strijden om de eerste plaats. Naast de festiviteiten van debutanten was er meer nieuws. Zo werd de selectie volledig in het nieuw gestoken door Klubb Sportswear. Er is zowel een nieuw thuis- als uitshirt.

De wedstrijd is vanuit Nederland ook live te volgen. Deze wordt uitgezonden via Telesur op Facebook. Ook komt er een livestream op YouTube. Er wordt in Paramaribo om 23.00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.