Suriname voegt ook verdedigers AZ en ADO Den Haag toe aan selectie

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Er blijft maar nieuws komen vanuit Suriname. De voetbalbond heeft opnieuw twee nieuwe namen aangekondigd voor het nationale team van Suriname. Dit keer zijn twee spelers uit de Eredivisie die de selectie gaan versterken.

Het gaat om Ramon Leeuwin (AZ) en Shaquille Pinas (ADO Den Haag). De 33-jarige Leeuwin is dit seizoen een back-up voor AZ bij defensieve problemen. De verdediger kwam eerder uit voor AGOVV, ADO Den Haag, Cambuur, FC Utrecht en Odense. Nu mag hij in zijn nadagen van zijn loopbaan nog dromen van interlands met Suriname.

Dat geldt ook voor Pinas. De 22-jarige verdediger van ADO Den Haag is direct één van de jongste spelers die zich aansluit bij de selectie van Dean Gorré. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord heeft er met Suriname nog een kans bij om zichzelf in de picture te spelen. De verdediger heeft een aflopende verbintenis bij ADO Den Haag en hoopt op een mooi buitenlands avontuur.

Suriname komt komende zomer uit op de Gold Cup. Al snel werd duidelijk dat Roland Alberg, Dion Malone en Tjaronn Chery zouden aansluiten. De eerste echte grote vis die voor Suriname koos was Sheraldo Becker (Union Berlin). Daarna volgden ook namen als Mitchell Donald, Miguel Nelom, Ryan Donk, Kelvin Leerdam, Diego Biseswar en meest recent Florian Jozefzoon. Daarmee krijgt Suriname een enorme boost en mag het gaan dromen van een WK.

https://twitter.com/SurinamCol/status/1362820906545008640

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: Suriname voegt ook verdedigers AZ en ADO Den Haag toe aan selectie | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.