TOP Oss doet zaken met ADO Den Haag en Roda JC

Foto: Marco Oomen Fotografie

TOP Oss heeft twee nieuwe spelers aan haar selectie toegevoegd. Het huurt namelijk Livio Milts en Evan Rottier van respectievelijk Roda JC en ADO Den Haag.

De club uit de Keuken Kampioen Divisie had wel wat aanvulling op haar selectie nodig. Matthijs van Nispen vertrok uit Oss voor een avontuur op Cyprus terwijl Mateo Aramburu  zijn contract liet verscheuren. De nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie ging de markt op. Dat leidt nu tot het huren van spelers uit Den Haag en Kerkrade.

Technisch directeur Peter Bijvelds: “Evan is een periode bij ons op proef geweest en we willen hem graag aan onze selectie toevoegen. Virgilio Teixeira (loopt stage als trainer bij TOP Oss) kent hem goed en ziet potentie in hem en de wil om er vol voor te gaan. Het is aan hem om te laten zien als invaller of basisspeler dat hij een volgende stap kan maken. Livio Milts is een technisch begaafde speler met creativiteit in zijn spel. We creëren niet altijd genoeg kansen uit het aardige veldspel wat we op de mat leggen en uit onze aanvalsdrang. Dat is ook een lastig onderdeel. Creativiteit is de basis voor het creëren van die kansen.”

De directeur vervolgt: “In Livio zien we een speler die dat per direct samen met onze al aanwezige spelers kan brengen. Hij heeft dit bij Roda al vaker bewezen maar komt nu bij coach Streppel niet in de plannen voor. Wintertransfers zijn altijd wat lastiger omdat het gedurende een lopend seizoen gebeurt. We zien echter duidelijk een win/win voor ons en voor de aangetrokken spelers. We willen er meer uithalen en we gaan er voor om dat te bereiken. Met alles wat we in ons hebben. Door het aantrekken van deze spelers blijft onze, in mijn optiek toch al aansprekende, selectie ook in aantal op een goede sterkte. Gezien het volle programma en de omstandigheden prettig omdat we dit seizoen (bij bijna alle clubs) meer blessures en uitval zien.”

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: TOP Oss doet zaken met ADO Den Haag en Roda JC | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.