TOTO met clubs op zoek naar nieuwe supportersliederen

De TOTO is op zoek naar nieuwe nummers. Samen met een aantal clubs die het sponsort daagt het fans uit om met nieuwe supportersliederen te komen.

TOTO, de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland, kwam eerder in het nieuws vanwege de sponsoring van maar liefst tien clubs. Het gaat om PSV, Feyenoord, Sparta Rotterdam, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen, sc Heerenveen, ADO Den Haag, FC Twente en RKC Waalwijk.

Nu gaat de ‘online bookmaker’ met deze clubs op zoek naar nieuwe supportersliederen. Hiervoor is een aparte pagina opgetuigd, The Stage. De actie staat onder leiding van Mitchell Burgzorg, beter bekend als Priester.

Opvallend genoeg hebben PSV en Feyenoord zich niet aan het initiatief verbonden. De andere acht gesponsorde clubs, waaronder FC Utrecht en FC Twente wel.

https://www.youtube.com/watch?v=lzoLDA2O5wE&feature=youtu.be

De TOTO sorteert met deze acties voor op legalisering van de online gokmarkt in Nederland. De kansspelautoriteit is inmiddels gestart met de behandeling van vergunningsaanvragen. Op 1 juli zou de markt van legaal online gokken, waaronder dus duels in de Eredivisie, officieel open gaan.