TOTW 15: 2 Eredivisie cards en maar liefst 4 OTW upgrades

Fans van de Eredivisie die van FIFA 22 houden zijn weer verwend. In Team of the Week 15 zit niet één maar twee spelers uit de Eredivisie. Opvallend, omdat Electronic Arts nu ook de midweekse ronde mee pakt.

Er zijn in form upgrades. De card van Antony heeft een tijdelijke upgrade gekregen naar een overall rating van 82. Ook Feyenoord levert een speler. Het gaat om Orkun Kökçü die een tijdelijke upgrade naar 81 kreeg. Daarmee is de Eredivisie opnieuw twee speciale kaarten rijker. Vanwege het grote aantal spelers uit onder andere Objectives is het echter de vraag of Antony en Kökçü directe versterkingen voor je elftal zijn. Zo is de card van SBC-card van David Neres een stuk verder dan die van Antony.

Ook voor gamers met Ones to Watch cards was Team of the Week 15 welkom. De objective OTW van Justin Kluivert ging vanwege zijn goede spel naar een overall rating van 81. Ook de Ones to Watch cards van Dumfries (82), Hakimi (86) en Lukaku (89) kregen upgrades.

De speler met de hoogste overall rating van Team of the Week 15 is Karim Benzema. De Franse aanvaller van Real Madrid heeft een tijdelijke rating van 91.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: TOTW 15: 2 Eredivisie cards en maar liefst 4 OTW upgrades | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.