Verwachting: Vandaag de Eredivisie Team of the Season

Als de geruchten kloppen dan verschijnt vanavond om 19.00 uur de Eredivisie Team of the Season in FIFA 21.

Heel veel is er nog niet bekend over de invulling van het team. Wel is duidelijk dat twee spelers er in ieder geval niet bij zullen zitten. De Argentijnse linksback Nicolás Tagliafico zal sowieso niet van de partij zijn. De international van Ajax werd immers al eerder opgenomen in de Community Team of the Season. Het is uitgesloten dat Tagliafico na zijn overall rating van 90 nog een tweede Team of the Season card zal krijgen.

Wie ook geen Eredivisie Team of the Season card zal krijgen is Owen Wijndal. De linksback van AZ behoort deze week tot Team of the Week. Het is uitgesloten dat in één week een speler in twee verschillende selecties wordt opgenomen. Met het ontbreken van zowel Tagliafico als Wijndal lijkt Electronic Arts in FIFA 21 in te gaan zetten op Philipp Max. Met de Duitse back van PSV biedt men na de Bundesliga TOTS onze Oosterburen opnieuw een mooie optie.

Naast de Eredivisie TOTS met 11 spelers komt er ook nog een CSL TOTS met ook nog eens 11 spelers. Tel daarbij de Serie A TOTS bij op en er zijn maar liefst 37 (!) spelers met een TOTS card in packs. Een unieke kans. Er worden vanuit de Eredivisie cards verwacht voor onder andere Dusan Tadic, Steven Berghuis, Toon Koopmeiners en Myron Boadu.

Eredivisie TOTS: Vandaag gaat het gebeuren

Dat de Eredivisie een TOTS krijgt staat wel vast. Het Twitter account FUT Watch spotte de Eredivisie al in de broncode van de game. Opvallend is wel dat we die eer delen met de Chinese Super League (CSL).

https://twitter.com/FutWatch/status/1395390346452824065

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Verwachting: Vandaag de Eredivisie Team of the Season | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.