Video: Oud Twente doelman en bloedmooie vriendin schitteren in reclame

Nikoleta Lozanova blaast op haar fluitje om vriend Mihaylov te activeren

Tussen 2007 en 2013 droeg Nikolay Mihaylov het shirt van FC Twente. In Enschede hoopte de Bulgaarse doelman de basis te leggen voor een glansrijke loopbaan. Het liep net even iets anders. Toch mag de inmiddels 32-jarige doelman zeker niet klagen.

Mihaylov stond als zoon van een legendarische doelman van Bulgarije (100 caps) vanaf het begin van zijn loopbaan in de spotlights. Liverpool haalde de jonge doelman al vroeg vanuit Bulgarije naar Engeland. Het was echter FC Twente waar hij als eerste indruk maakte. Na een verhuurperiode maakte hij uiteindelijk definitief de overstap naar FC Twente. In totaal keepte hij 129 officiële duels voor FC Twente.

Na Enschede was Mihaylov nog actief in Italie, Turkije en Cyprus. Ook keepte hij 38 keer voor het nationale team van Bulgarije. Toch was de playboy nooit ergens zo op zijn plaats als in Enschede. Sinds 2018 keept hij in eigen land voor Levski Sofia. Daar is hij nog altijd een grootheid. Niet alleen vanwege zijn voetballoopbaan maar ook vanwege zijn vrouw.

Mihaylov en zijn bloedmooie vriendin Nikoleta Lozanova zijn een waar jetset koppel in Bulgarije. Ze worden ook veel gevraagd voor commercials. Zo ook deze waar Mihaylov en zijn vrouw de Bulgaarse bookmaker efBet promoten. Dat is ook de naamgever van de Bulgaarse competitie. Nikoleta spoort manlief aan om tijdens de lockdown fit te blijven.

Meer van Nikoleta Lozanova? Check dan haar Instagram.