Voormalig publiekslieveling NEC kan bij Nantes vertrekken

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Anthony Limbombe heeft van zijn Franse club Nantes te horen gekregen dat hij kan vertrekken. Dat meldt de Franse sportkrant L’Equipe. De voormalig speler van NEC kwam dit seizoen nog niet aan spelen toe.

NEC haalde de Belgische buitenspeler in 2014 naar Nederland. De buitenspeler maakte een grote indruk. De voormalig jeugdspeler van Genk verdiende er een miljoenentransfer naar Club Brugge mee. Het leverde NEC ruim 2,3 miljoen euro. Twee jaar later klopte Nantes bij Club Brugge aan. Nantes betaalde ruim 8 miljoen euro voor de eenmalig Belgisch international.

Limbombe zit op een dood spoor in Nantes. Hij kwam dit seizoen in de Ligue 1 nog niet aan spelen toe. Zijn laatste officiële duel dateert al weer van maart 2020. Ondanks een contract tot de zomer van 2023 wil Nantes hem nu graag uitzwaaien. De grote vraag is nu wie durft het aan? Limbombe mist immers het benodigde ritme.

Naast een (tijdelijk) vertrek van Limbombe is Nantes ook bereid mee te werken aan uitgaande transfers van Molla Wague en Kalifa Coulibaly. Laatsgenoemde is niet zeker van een basisplaats en loopt na dit seizoen uit zijn contract.