VVV Venlo verwacht Giakoumakis te kunnen behouden

Georgios Giakoumakis maakte vandaag weer eens het verschil voor VVV Venlo. De Griekse aanvaller nam beide goals voor zijn rekening. Hierdoor werd een 0-1 achterstand door VVV Venlo omgedraaid in een belangrijke 2-1 overwinning op Willem II.

Inmiddels is er voor de 26-jarige Giakoumakis ook al de nodige belangstelling. Toch verwacht VVV Venlo de aanvaller vooralsnog in Limburg te kunnen houden. Dat is ook enorm belangrijk voor het elftal van Hans de Koning. De deze zomer van AEK Athene overgekomen Giakoumakis scoorde dit seizoen al twaalf keer in de Eredivisie. Daarnaast is VVV Venlo enorm afhankelijk van de Griek. VVV Venlo scoorde dit seizoen  in totaal 21 keer.

Technisch manager Stan Valckx in gesprek met Voetbal International: ‘Ik maak me geen zorgen dat hij vertrekt. Er hebben wel een paar clubs geïnformeerd, maar er is niets concreets of serieus. We kunnen een no go ons niet veroorloven, maar er moeten wel miljoenen op tafel komen. En dat zie ik niet gebeuren in deze rare en korte transferperiode. We hebben hem gewoon hard nodig voor lijfsbehoud.’