VVV Venlo wil nog niet over toekomst praten

Credits: Marco Oomen Fotografie

VVV Venlo wil nog niet praten over volgend seizoen. Trainer Hans de Koning had al graag duidelijkheid gehad maar krijgt die vooralsnog niet. De Koning heeft in Limburg een aflopende verbintenis.

De algemeen directeur van VVV Venlo, Marco Bogers, stelt in gesprek met 1Limburg: “Wij vinden het nu te vroeg om het te hebben over de positie van de hoofdtrainer van komend seizoen omdat het een zorgvuldig proces is. Ook omdat we nog niet weten in welke divisie we komend seizoen spelen. Wij nemen daar de tijd voor, maar het is Hans zijn goede recht om te bepalen waar hij na dit seizoen trainer wil zijn. Wij zijn er nog niet uit. We hebben net de eerste seizoenshelft geëvalueerd en willen de volgende evaluatie ook grondig doen. Overigens wil het niet zeggen dat hij geen kandidaat is.”

Hans de Koning is sinds begin 2020 werkzaam in Venlo. In De Koel was hij de opvolger van Robert Maaskant. Op dit moment staat VVV Venlo vijftiende in de Eredivisie. Daarnaast speelt het op 2 maart de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Vitesse. Bogers stelt ook dat de club helemaal niet ontevreden is over De Koning. Ondertussen zou er ook van andere clubs belangstelling zijn voor de zestigjarige De Koning.

Eerder was De Koning werkzaam bij TOP Oss, AGOVV Apeldoorn, Helmond Sport, FC Volendam, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: VVV Venlo wil nog niet over toekomst praten | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.