Bizar: Rode kaart voor doelman die uit bidon met urine drinkt

Warrington Town FC is even wereldnieuws. Specifieker haar doelman Tony Thompson. In het FA Cup Throphy duel tussen Warrington Town FC en Guiseley AFC kreeg Thompson de rode kaart. De doelman was woedend toen hij na een slok uit zijn bidon duidelijk proefde dat er urine in zat.

Soms is dicht op het veld zitten een nadeel voor spelers. Zeker op een lager niveau. Warrington Town FC komt uit in de Northern Premier League Premier Division, het zevende niveau van het Engelse voetbal, en spelen in Cantilever Park. In dat stadion trof het tijdens het FA Cup Throphy duel Guiseley AFC. En daar gebeurde één van de vreemdste dingen in dit voetbaljaar.

Een fan van Guiseley AFC wisselde namelijk tijdens het duel met Warrington ongezien de bidon in het doel van Thompson, deed zijn behoefte er in en legde de bidon terug. Thompson ontstak in woede richting de Guiseley fans. De nietsvermoedende scheidsrechter trok vervolgens de rode kaart voor de Warrington Town doelman. De beelden zijn op social media gedeeld.

De bewuste beelden:

De rode kaart was doorslaggevend. Met een man minder verloor Warrington Town FC op eigen veld in de slotminuut met 1-0 van Guiseley AFC. Op social media gaat ook de hoofdrolspeler, doelman Tony Thompson, los. Thompson: “Vandaag ben ik de liefde in het spel verloren! Ik ben veel uitgescholden, maar dat iemand in mijn fles pist, dat ik het opdrink en dan te horen krijg dat ik niet mag reageren omdat ik een speler ben, is schandalig. Die persoon heeft de gezondheid van mijn gezin in gevaar gebracht en me ziek gemaakt.”

De FA heeft nog niet op het voorval gereageerd.