Drie uitgaande transfers bij Feyenoord verwacht

De selectie van Feyenoord lijkt in de winterse transferperiode nog een aantal wijzigingen te ondergaan. Trainer Arne Slot lijkt een aantal spelers te zien vertrekken. Ondertussen wil de club zich graag nog versterken met middenvelder Joey Veerman van SC Heerenveen.

Welke spelers zouden deze transferperiode bij Feyenoord kunnen vertrekken?

  • Mark Diemers. De middenvelder is niet langer zeker van een basisplaats. Sinds de komst van Arne Slot kampte hij met blessures en ook later kon hij zich niet in het elftal spelen. Het Duitse Hannover ’96 biedt nu uitkomst. De club wil hem graag huren. Voor Feyenoord een manier om Diemers in de etalage te zetten. De middenvelder heeft in De Kuip nog een contract tot de zomer van 2023.
  • Christian Conteh. De pijlsnelle aanvaller werd twee jaar geleden nog met veel bombarie aangetrokken. De voormalig Duits jeugdinternational kampte echter veelvuldig met blessures. Feyenoord wil de aanvaller nu graag terughalen van zijn verhuurperiode bij Sandhausen en elders stallen. Mogelijk biedt een Nederlandse club uitkomst.
  • Naoufal Bannis. Ook Bannis (19) heeft in Rotterdam-Zuid een contract tot de zomer van 2023. De aanvaller weet de laatste stap nog niet te maken. Een verhuurperiode biedt mogelijk een interessant traject. Er zijn een groot aantal clubs uit de degradatiezone van de Eredivisie en de top van de Keuken Kampioen Divisie met interesse. NAC Breda geldt echter als topfavoriet. Bannis werkte met NAC trainer Edwin de Graaf samen in de jeugd van Feyenoord.

Als het aan Feyenoord ligt gaat er deze winter nog meer gebeuren. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Zo mag João Carlos Teixeira vertrekken. Zowel een tijdelijke als een definitieve transfer is bespreekbaar. Vraagprijs? 2 miljoen euro. Daarnaast zoekt Feyenoord een tijdelijke oplossing voor de jongelingen Troost, Antonucci, Baldé en Hall. Daarnaast overweegt Feyenoord ook om Bozenik  terug te halen. De Slowaaks international werd verhuurd aan Fortuna Dusseldorf maar komt daar onvoldoende uit de verf.

https://twitter.com/FeyenoordTM/status/1477968384159531013