FC Emmen test opnieuw speler met verleden bij PSG

Manneshotit / Red Bull Content Pool

De afgelopen jaren speelde FC Emmen met de nodige spelers uit Peru in de Eredivisie. Dit seizoen ligt de focus in de Keuken Kampioen Divisie vooral op spelers uit Frankrijk. In de zoektocht naar versterking is de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie opnieuw in Frankrijk uitgekomen.

Vanaf vrijdag heeft FC Emmen namelijk twee weken de Franse aanvaller Emmanuel Attah op proef. Dat meldt RTV Drenthe. De 21-jarige buitenspeler heeft zijn roots in Ghana liggen. Evenals andere Franse smaakmakers heeft ook Attah zijn jeugdopleiding bij de Franse grootmacht Paris Saint-Germain genoten. Iets waar Lucas Bernadou, Azzeddine Toufiqui en Arnaud Luzayadio over kunnen mee praten.

In de zomer van 2019 verruilde Attah de opleiding van PSG voor Angers. Tot een debuut in het eerste elftal kwam het nog niet. Attah speelt zijn wedstrijden voor Angers B dat uitkomt in de National 2. Daar is hij overigens lang niet altijd een basisspeler. Komende zomer loopt Attah uit zijn contract bij Angers. FC Emmen lijkt de speler dan ook transfervrij op te kunnen pikken.

Technisch manager Michel Jansen in gesprek met RTV Drenthe: “Wij willen zien wat hij in zijn mars heeft en hij kan proeven hoe het er in Emmen aan toe gaat.”