‘Feyenoord nog minimaal tien jaar in De Kuip’

Feyenoord speelt ook de komende tien jaar nog in De Kuip. Dat meldt 1908.nl. De populaire Feyenoord site baseert zich op uitlatingen van algemeen directeur Dennis te Kloese maandagavond op een bijeenkomst van de Feyenoord Business Club.

Stadion Feijenoord, zoals De Kuip officieel heet, zal uiteraard wel worden aangepakt. De afgelopen jaren is er nauwelijks geïnvesteerd in de accommodatie. Hierdoor is er bijvoorbeeld vanuit de KNVB een sterke voorkeur voor het spelen van wedstrijden van Oranje in de Johan Cruijff ArenA. Tegelijkertijd, de finale van de Nations League wordt wel in Rotterdam gespeeld. Feyenoord zou nu bezig zijn met een tienjarenplan. Vanuit daar wordt ook bekeken wat er in het bestaande stadion verbeterd kan worden.

Mogelijk is de verlenging ook goed nieuws voor fans van FIFA 23. Van de traditionele top drie ontbreekt namelijk alleen nog Stadion Feijenoord. De Johan Cruijff ArenA en sinds september het Philips Stadion behoren al wel tot de stadions waarin gespeeld kan worden in

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Feyenoord nog minimaal tien jaar in De Kuip’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.