Feyenoord schakelt door naar oude bekende

aPSV gaat op korte termijn Joey Veerman presenteren. De middenvelder uit Volendam was de afgelopen periode juist de droomversterking van Feyenoord. Vanwege haar financiële slagkracht bleek de komst van de sterspeler van SC Heerenveen echter niet mogelijk. Feyenoord schakelt nu door naar een alternatief.

Feyenoord onderzoekt namelijk de mogelijkheden om Tonny Trindade de Vilhena terug naar De Kuip te halen. De 27-jarige middenvelder is momenteel actief bij het Russische FK Krasnodar. Het zal nog een heel karwei worden om de vijftienvoudig international te verleiden voor een terugkeer. Vilhena is een basisspeler bij Krasnodar waardoor de club een hoge transfersom zal eisen. In 2019 betaalde de Premjer Liga club zelf nog 9 miljoen euro aan Feyenoord. Ook heeft Vilhena een bijzonder lucratief contract in Rusland. De middenvelder ligt nog tot 2024 in Rusland vast.

De nummer drie van de Eredivisie wil hoe dan ook haar middenveld versterken. Bij voorkeur met een speler die er direct staat. Toch zou Feyenoord na Veerman ook best wel eens naast Vilhena kunnen grijpen. Met de Portugese zaakwaarnemer Bruno Carvalho zijn er goede contacten in Portugal en Spanje.

https://twitter.com/1908_nl/status/1478309783581216781