FIFA 23: TOTW 2 met twee Eredivisie uitblinkers

Het seizoen in FIFA 23 is officieel begonnen. Gamers die een pre-order plaatsen konden maandag op dinsdagnacht voor het eerst een wedstrijd spelen. Ook waren daar al de eerste rewards voor pre-purchase orders, inclusief de 4500 FUT Coins.

Vandaag was er al de tweede Team of the Week in Ultimate Team. Vorige week was er in TOTW 1 met Cody Gakpo (overall rating 85) direct al een eerste speler uit de Eredivisie met een speciale card. Daar is vandaag met TOTW 2 een tweede én een derde speler bijgekomen. Dávid Hancko kreeg voor zijn goede spel met Slowakije een TOTW uitverkiezing. De verdediger van Feyenoord krijgt een overall rating van 81. Remko Pasveer maakte juist zijn debuut voor Oranje en werd eveneens beloond met een opname in de FIFA Ultimate Team – Team of the Week. De doeleman van Ajax kreeg een overall rating van 80.

De TOTW cards van Pasveer en Hancko zijn uiteraard niet de cards met de beste ratings. De beste spelers van TOTW 2 zijn Luka Modric (89), Mo Salah (91) en Marquinhos (89). Ook spelers als Akanji (84), Dalot (82), Havertz (86) en Lozano (84) mogen er wezen. Niet alleen van vanwege hun rating maar ook chemistry links.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1575168569578594305

1 Trackback / Pingback

  1. FIFA 23: TOTW 2 met twee Eredivisie uitblinkers | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.