FIFA 23: Vanavond release van WC Phenom cards mét Frimpong

Wereldkampioenen Voetbalquiz
Fotocredits History Of Soccer - https://historyofsoccer.info

In Nederland zijn we vanavond druk met Nederland – Argentinië. In FIFA Ultimate Team van FIFA 23 volgt vanavond ook de release van World Cup Phenoms spelers. Het belooft één van de meest spraakmakende reeksen van FIFA 23 cards te worden. Stuk voor stuk zijn de spelers te moeite waard om in je Ultimate Team te krijgen.

De World Cup Phenoms bestaan uit talentvolle spelers van 24 jaar of jonger die actief zijn (geweest) op het WK in Qatar. Hierbij kijkt elke Ultimate Team speler uit naar de WC Phenom cards van Pedri (FC Barcelona), Lautaro Martinez (Inter), Jude Bellingham (Engeland) en uiteraard Rafael Leão (Portugal). Ook kaarten Achraf Hakimi en Éder Militão zijn de moeite waard.

De meeste WC Phenoms zijn vanaf vanavond beschikbaar in packs. Alleen Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), die vanavond voor Oranje hoopt te debuteren, en de Portugese hattrick held Goncalo Ramos (benfica) zijn via squad building challenges (SBC) in FIFA 23 te verkrijgen. De Canadese aanvaller Jonathan David (Lille) is via een objective vrij te spelen.

https://twitter.com/FutSheriff/status/1601187472473407488