Fortuna Sittard kondigt komst van nieuwe doelman aan

Photo: GEPA pictures/ Jasmin Walter / Red Bull Content Pool

Michael Verrips keert opnieuw terug naar de Eredivisie. De 25-jarige doelman gaat aan de slag bij Fortuna Sittard. De Limburgse club huurt de doelman van Sheffield United met een verplichte koopoptie in de zomer. Verrips staat zodoende zeker tot de zomer van 2025 bij Fortuna Sittard onder contract.

In Sittard gaat Verrips de concurrentiestrijd aan met eerste keus Yannick van Osch. Sjoerd Ars, technisch manager, op de website van Fortuna Sittard: “We hebben met Michael een relatief jonge keeper binnen gehaald met nationale en internationale ervaring. Met zijn komst realiseren we een gezonde concurrentiestrijd onder de lat. Met Yanick van Osch en Michael beschikken we nu over twee talentvolle doelmannen die de kwaliteit hebben om de eerste doelman van Fortuna Sittard te zijn.”

“Ik ben enorm blij om hier in Sittard te zijn,” aldus Verrips. “Het was voor mij belangrijk om weer in een vertrouwde omgeving te wonen en spelen. Nu alles is afgerond kan ik me focussen op hetgeen waarvoor ik ben gekomen.” Eerder kwam Verrips uit voor Sparta, MVV Maastricht, KV Mechelen, Sheffield United en het afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Emmen.