Go Ahead Eagles test twee spelers

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Clubs zijn continu op zoek naar versterking. Ook Go Ahead Eagles. De ploeg van trainer Kees van Wonderen heeft tijdens de winterse periode twee spelers op proef. Dat meldt RTV Oost.

Het gaat om doelman Lucas Fox en middenvelder Chris David. Laatstgenoemde is de meest bekende naam. De voormalig jeugdinternational speelt momenteel op het vierde niveau van Duitsland. SSV Jeddeloh is zijn huidige werkgever. Tussen 2015 en 2017 speelde David nog in Deventer. In het verleden stond hij onder andere onder contract bij FC Twente en Fulham. Door blessures kon hij zijn belofte nooit inlossen.

Fox is een 21-jarige doelman. De keeper zit al ruim een half jaar zonder club. Hij kwam het meest recent uit voor Jeunesse Esch. De doelman werd al opgeroepen voor Jong Luxemburg en Luxemburg. Tot een debuut kwam het nog niet.

De nummer elf van de Eredivisie had eerder Cuco Martina op proef. De voormalig verdediger van RBC, RKC Waalwijk, FC Twente, Feyenoord, Southampton, Everton en Stoke City verdiende uiteindelijk in november een contract tot het einde van het seizoen.