NEC twijfelt over transfer Romeny

Manneshotit / Red Bull Content Pool

NEC raakt deze transferperiode mogelijke Ole Romeny kwijt. De talentvolle aanvaller staat in de belangstelling van FC Emmen en Roda JC. Daarnaast heeft ook de gevallen Duitse grootmacht Schalke 04 interesse. Ondanks een gebrek aan speeltijd én een aflopend contract wil NEC hem niet zo maar laten gaan.

Aanvallend gezien heeft trainer Rogier Meijer niet veel opties. Naast de in Nijmegen geboren Romeny heeft NEC ook beschikking over huurling Ali Akman.  Pedro Ruiz komt door een knieblessure dit seizoen niet meer in actie. Het is volgens De Gelderlander dan ook niet gek dat NEC twijfelt over een transfer. Ook wil het mogelijk eerst een aanvaller aantrekken voordat het Romeny laat gaan.

Daar komt bij dat Romeny op het trainingskamp in Spanje een prima indruk maakte. Mogelijk biedt dat kansen. Romeny kwam in de eerste seizoenshelft tot slechts één basisplaats. Daarnaast viel hij tien keer in.

Afgelopen seizoen verhuurde NEC de aanvaller nog aan Willem II. Het is onbekend wat de plannen van Romeny zijn. Aan het einde van het seizoen kan Romeny transfervrij uit Nijmegen vertrekken.