Nog meer special cards voor de Eredivisie in FIFA 23

Speciale cards van spelers uit de Eredivisie blijven ongekend populair in FIFA 23. De ontwikkelaar van de populaire voetbalgame heeft deze week weer twee nieuwe card uit de Eredivisie gereleased.

Afgelopen woensdag kwam daar een Team of the Week silver card voor Xavi Simons. De speler van PSV is vrij te spelen via een zogenaamde Silver Stars objective in FIFA 23 Ultimate Team. Het is in Week 4 van Ultimate Team de eerste TOTW silver card voor de Eredivisie in FIFA 23. Het zijn spelers met een overall rating van maximaal 74. Vorig jaar kon er onder andere een Brian Brobbey card worden verdiend via een Silver Stars objective.

Naast Xavi Simons was er een andere PSV speler die via een Objective vrijgespeeld kan worden. Het gaat om een Rulebreakers card van Luuk de Jong. Om de card van De Jong (overall rating 86) te bemachtigen dien je aan een aantal doelstellingen in de Live FUT Friendly: Rulebreakers Rebels te voldoen. Een team met spelers uit de Eredivisie waarvan een aantal met de Nederlandse nationaliteit moet voldoen zijn om De Jong binnen 7 tot 9 duels te verkrijgen. In 7 duels dien je namelijk 2 Nederlandse goals te maken.

1 Trackback / Pingback

  1. Nog meer special cards voor de Eredivisie in FIFA 23 | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.