PSV lanceert bod op Veerman en staat op poleposition

Manneshotit / Red Bull Content Pool

Het moet wel heel raar lopen wil Joey Veerman in de tweede seizoenshelft nog bij SC Heerenveen zitten. Na Feyenoord heeft namelijk ook PSV een bod op de middenvelder uit Volendam gedaan.

Feyenoord zag eerder een eerste bod geweigerd worden. Vervolgens keerde de club terug met een hoger bod van naar verluidt 4 miljoen euro en een doorverkooppercentage. Daarbij riep Feyenoord de hulp in van externe investeerders. Nu is echter ook PSV in de race. Het heeft volgens het Eindhovens Dagblad in Friesland direct een bod van 5.5 miljoen euro neergelegd. PSV en SC Heerenveen zouden nog steggelen over het doorverkooppercentage.

Joey Veerman sprak inmiddels zelf ook al met PSV-trainer Roger Schmidt. Daarmee zou PSV inmiddels, ook vanwege de grotere financiële slagkracht, op poleposition staan. Ook omdat Feyenoord niet bij machte lijkt om tot een vergelijkbaar bod te komen. Afgelopen zomer klopte PSV ook al in Friesland aan. Veerman bleek toen nog te duur. Iets wat AZ toen ook concludeerde. PSV schakelde door naar Davy Pröpper  maar wil nu alsnog zaken met Heerenveen doen.