PSV zwaait Belgische middenvelder definitief uit

PSV en Dante Rigo zijn definitief van elkaar verlost. De Belgische middenvelder trekt namelijk naar Beerschot. Daar lag voor de middenvelder een contract klaar tot het einde van het seizoen. Met een optie voor nog een jaar.

Beerschot is momenteel de hekkensluiter van de Jupiler Pro League. Versterking is wenselijk. En Rigo past precies in dat lijstje. De afgelopen jaren verhuurde PSV de middenvelder aan Sparta en ADO Den Haag. Vanwege zijn leeftijd (23) trainde hij dit seizoen bij Jong PSV maar kwam hij niet tot wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Rigo was nog even op proef bij Sparta maar kiest dus uiteindelijk voor Germinal Beerschot. Het was al even duidelijk dat Rigo met Beerschot op trainingskamp zou gaan. Nu is het ook tot een contract gekomen.

“Dante zal ons middenveld meteen versterken met zijn technische bagage”, vertelt technisch manager Sander Van Praet op de website van Beerschot. “We waren op zoek naar een jonge Belg met het juiste profiel. Dante staat gekend als een speler met een sterke passing en een fijne traptechniek.”

Rigo speelde sinds 2007 in de jeugd van PSV.

https://twitter.com/kbeerschotva/status/1478291360385884162

1 Trackback / Pingback

  1. ADO Den Haag Online: PSV zwaait Belgische middenvelder definitief uit | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.