Spaanse investeerder zet kracht bij in overname ADO Den Haag

Manneshotit / Red Bull Content Pool

ADO Den Haag wacht nog altijd op haar verlossing. Een Spaanse investeringsmaatschappij zet haar ambities van vorig jaar kracht bij en wil ADO Den Haag nog deze maand overnemen. Daarmee zou eindelijk een einde komen aan een lange onzekere periode.

Volgens Voetbal International staat het Spaanse Globalon nog altijd in de startblokken om ADO Den Haag over te nemen. Het is alleen nog nog wachten op de rechter én de KNVB. Daarmee zou er eindelijk een einde komen aan de jarenlange machtsstrijd tussen ADO Den Haag en Chinese sportmarketingbedrijf United Vansen. De samenwerking die ADO Den Haag juist had moet helpen de volgende stap te zetten, kent uiteindelijk alleen maar verliezers.

Globalon is een Spaanse investeringsmaatschappij met haar wortels in de Verenigde Staten. Het Spaanse Globalon Football Holdings, de beoogde eigenaar van ADO Den Haag, is namelijk de Europese tak van het Amerikaanse Bolt Football Holdings. Dat investeert de voorbije jaren fors in Europees voetbal. Zo heeft het participaties in Waasland-Beveren en Crystal Palace. Daarnaast is het aandeelhouders bij  Philadelphia 76ers (american football), de Phoenix Suns (basketbal) en de New Jersey Devils (ijshockey).

Het is onbekend of Globalon al deze transferperiode ADO Den Haag een handje wil helpen.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Voetbalnieuws Site: Spaanse investeerder zet kracht bij in overname ADO Den Haag | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!
  2. ADO Den Haag Online: Spaanse investeerder zet kracht bij in overname ADO Den Haag | ADO Den Haag Nieuws

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.