Amateurclub die in KNVB beker verrast haalt ex-prof

Manneshotit / Red Bull Content Pool

De Treffers heeft zich nadrukkelijk geroerd op de transfermarkt. De Tweede Divisie club, die recent nog SC Cambuur uit de TOTO KNVB Beker kegelde, heeft zich namelijk versterkt met een ex-prof. Niet zo gek ook na de financiële opsteker.

De 32-jarige Torino Hunte heeft zich namelijk voor anderhalf jaar verbonden aan De Treffers. De buitenspeler keert terug naar Nederland na een avontuur in Roemenië. Daar kwam hij uit voor ACSM Politehnica Iasi. Na een half jaar in Roemenië liet de aanvaller in december zijn contract ontbinden.

Hunte brak pas op late leeftijd door in het betaald voetbal. Na een aantal succesvolle jaren in het amateurvoetbal maakte hij de overstap naar de Eerste Divisie en later zelfs Eredivisie. Hij speelde voor clubs als FC Eindhoven, VVV Venlo, Almere City, andermaal VVV Venlo en FC Den Bosch. In totaal kwam hij tot 238 duels in het betaald voetbal.

De buitenspeler op de website van De Treffers: “Ik heb al eerder contact gehad met De Treffers, maar toen vond ik het nog te vroeg om het profvoetbal vaarwel te zeggen. Het contact is echter gebleven en ik kreeg een erg goed gevoel bij de club na mijn gesprekken met de technische commissie en trainer Leeroy Echteld.”

De Treffers moest op zoek naar een nieuwe buitenspeler na het vertrek van Raymond Gyasi. De oud-speler van onder andere AZ, Cambuur en FC Emmen gaat op korte termijn aan de slag in het Midden-Oosten.

1 Trackback / Pingback

  1. Amateurclub die in KNVB beker verrast haalt ex-prof | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.