‘Dirk Kuyt krijgt speciale Fantasy FUT Heroes card in FIFA 23’

In FIFA Ultimate Team is er met Fantasy FUT opnieuw een mooie promotie. In deel 2, die vrijdag om 19.00 uur zijn release kent, komt ook een Nederlandse speler.

Er komt namelijk een Fantasy FUT Heroes card van Dirk Kuyt in FIFA 23. Het is een dynamische card. Dat betekent dat deze card in rating kan stijgen op basis van prestaties. Bij de Fantasy FUT series is dit op basis van teamprestaties. De card van Kuyt is gekoppeld aan de prestaties van Feyenoord in de Eredivisie. Het betekent dat de card van Kuyt automatisch een +1 upgrade zal krijgen bij 1 overwinning. Een tweede upgrade (+1) volgt wanneer Feyenoord in zes duels ongeslagen blijft.

Het nieuws kwam naar buiten via het populaire FIFA Ultimate Team account van Fut Sheriff . De verwachting is dat Kuyt een overall rating van 89 zal krijgen. Deze kan stijgen naar 91.

https://twitter.com/FutSheriff/status/1633420249960787969

Het FUT Fantasy Team 1, wat afgelopen vrijdag werd gereleaset, waren er ook zowel FUT Fantasy Heroes als Fut Fantasy cards. Bij Team 1 van Fantasy Heroes waren er cards van David Ginola (91), Abedi Pelle (91) en Peter Crouch (88).

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Dirk Kuyt krijgt speciale Fantasy FUT Heroes card in FIFA 23’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.